Tagga första doppet nu!!!

Dålig uppdatering, har vart upptagen en del och bara haft de jävligt nice med martina, och resten av helgen kommer oxå bli grym! :D Men blir en liten update nu om de senaste dagarna!

Onsdag: Gick upp och duschade, åkte till läkaren med pappa och snackade i max 5 minuter. Kollade halsen och levern och fick lite information och sånt typ. Åkte hem och hämtade upp martina och drog mot lidl, köpte lite glass och så. Drog hem och hela kvällen var de chill bara!

Torsdag: Vaknade, gick upp och åt frukost. Började fixa oss och åkte in till stan för shopping. Blev ett par jeans och en bikiniunderdel, looove it!! Blev jagade av jesustanten (inte min video), haha så galet läskigt! xd Åkte hem efter stan och så färgade vi varandras hår, haha galet nice. Visar resultat när jag orkar ta bild!

Idag
har vi mest chillat hemma, suttit vid datan i sängen osv. Men vi tog cykeln till lidl igen och köpte glass haha. Kom hem för en stund bara, men snart blir de att åka iväg igen. Vi ska åka till kairo och ta årets första dopp (om man räknar bort isvaken) Haha hoppas vi vågar nudå! ;) Vi höres sen, puuss!


Förra årets första dopp , 4 juni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0