Orkar inte blogga längre, bye bitches!

 

Skara imorn bitches!

As charmig bild haha

Ligger och kollar på oth just nu, sista avsnittet :( Skulle igentligen dra ut med några ikväll men skiter i de eftersom jag fortfarande inte kan snacka, läspar som fan. Och ska upp tidigt imorn för att dra iväg till skara så måste packa osv ikväll. Längtar som fan, kommer bli grymt! Och vi åker dit med sofias familj så de kommer bli awesome as always! Kan hända att jag mobilbloggar från skara, annars hörs vi när jag kommer hem, puss!

Måndag 9 juli

Ungefär såhär snyggt är mitt rum just nu, dags att packa upp och städa kanske! ;)
 
Tjeena snyggingar! Sitter och kollar på onetreehill as always, men nu äre inte mycket kvar, bara säsong 8 och 9. Lite senare blir de ikea med mamma och pappa, och åka och kolla på min syster och hennes pojkväns nya lägenhet! :) Igår vart de ingen bloggning btw, men var och shoppade i nacka och på kvällen låg jag bara i soffan och snacka med lite chill folk! Men nu tänkte jag städa rummet lite innan vi drar, puuss!

chilldag

Tjaa bitches! Ligger i soffan och chillar bara, kan knappt prata tack vare tungperran haha awesome! Men har vart en chill dag idag iaf, vaknade runt halv 10 och gick ut och sprang, blev inte långt för va så äckligt varmt ute.  Drog hem, duscha, fixa mig och åt frukost och så rullade vi in mot stan och till barbarella. Vi skulle igentligen pierca igår på teds men då hade piercarn gått på semester, man ba wihoo ! Jag och martina blev grymt sura för vi skulle inte kunna ta förrens 30 juli, efter rhodos och allt.. Men underbar som min papi är sa han att vi skulle leta upp en piercingstudio i sthlm som kunde pierca idag eftersom martina åker till micke imorn och så skulle han köpa martinas presentkort på teds då han endå ska tatuera sig.
 
Hittade lite olika studios så bestämde vi oss för barbarella, ringde och skulle boka tid imorse, blev överlycklig när han sa att det gick idag! Var inte så nervös eftersom alla säger att tungan känns minst, och jag har redan gjort navel ju. Men aaop klart de kändes lite, men de går såpass snabbt, de värsta är ju nu när man inte kan äta eller prata typ! ;)

Tjena!

Haha ååh helvete, man ska ju äta med den här metallstången i tungan oxå.. Det var krångligt att bara dricka vatten och de va nästan omöjligt att äta en isglass, lycka till att äta nudlar nu säger jag bara! ;)


Fuck yeah!!

Nyss kommit hem från barbarella med pappa, martina och hennes mamma och elliot. Och dåå va piercing nr 2 gjord, så jävla nöjd!!! Men skulle bara uppdatera lite snabbt, nu drar jag iväg till täby med papii !

Haha inte dom bästa bilderna, men de är lite ömt så är svårt att sträcka ut tungan, men blir bättre bilder när svullnaden gått ner osv! :*
 

Snart drar vi hem!

Tjeena! Snart dags att åka hem då, martinas mamma har kommit och packningen är färdig! Kommer sakna dalarna, så sjukt mysigt det är här, även fast vädret sugit! Blir lite skönt att komma hem endå eftersom vi har grymma planer imorn, och blir inte så många dagar i väsby innan vi drar till skara!! Vi hörs när jag kommit hem, puuss! :*


Tjena!!

Vaknade runt 1 att jag ramlade ur sängen haha, då hade martina såklart målat mitt ögonbryn svart, gulligt! ;) Vi låg kvar och chilla en stund och sen åt vi frukost, börja fixa oss osv. Sen drog jag, martina och elliot och badade. Sämsta vädret men de va sjukt skönt i vattnet endå! Åkte hem efter ett tag, åt middag och nu chillar vi lite!


taggasomfan!!

skara - tungpiercing - grekland

Bilder från badstället!

Så jäävla söt!

Shoppat på dollarstore!

Tjena sötisar! Nyss kommit hem från dollarstore, vart lite shopping med martina! Hittade lite nice saker, äälska bitchkepsen! ;) Nu har vi precis ätit, tänkte ta och dra o bada med elliot nu, höörs! :*
 
 

Update

Tjena! Har nyss tagit en jävligt skön dusch efter vårat lilla träningspass! Började spöregna när vi var ute och pwade så sista biten fick vi springa, sen när vi kommit hem och körde styrka och stretching joinade elliot oss, hih skitsöt! Annars idag har vi chillat gaalet och lite senare mot kvällen följde vi med till nån hundklubb och kollade på när martinas mormor och hund gjorde nått test, asduktiga va dom! Nu sitter vi och äter glass och kollar på onetreehill, myys! Hörs kanske senare, puus!



Pw nu!

Jag och martina drar ut och pwar nu, sen blir de lite styrka + stretching! Puuss

Ludvikafesten!

Godmorgon sötisar! Ligger i sängen och chillar lite, passar på nu när elliot lämnat min dator haha :) Var sjukt nice igår på ludvikafesten! Vi hängde nästan mest på tivolit som va där för de va inge drag eller så vid scenen osv när vi kom dit. Vi åkte lite karuseller eller va man säger, vi satt och skrek och sjöng som fan så är helt hes idag, han som jobba där blev lite trött på oss tror jag! xd Träffade ett par killar där som vi hängde med resten av kvällen, åkte lite med dom, stog längst fram nedanför scenen när youngblood och byz uppträdde, galet awesome även fast man blev mosad av galna fans typ. Fick autografer och kramar av snyggingarna! Lite tidigare var det nån zumbagrej, det var en liten scen och så var de kanske runt 20 människor och sen istruktörer som dansade där, så jag och martina drog upp där och dansade, haha var så jävla dålig men askul var det! Runt 12 kom martinas morfar och skjutsa hem oss, och sen gick vi och la oss typ! Idag skulle vi egentligen dragit och badat med dom från igår eller med elliot, men är så dåligt väder tyvärr..

Här är lite bilder från igår, måste fan bli bättre på att ta bilder, glömmer alltid ju !


 

RSS 2.0