sjuka äckliga människor alltså

är så sjukt skakig just nu.. orkar inte berätta exakt vad som hände, men var på bio,  på väg hem hamnade vi heelt fel och det slutade med rån och misshandel på två av mina vänner. det finns så sjukt äckliga människor så det inte är sant! är fortfarande chockad som fan.. och väldigt kul det man läser på två bloggar när vi kommer hem efter det här också..
Iallafall, ni är underbara, glad att det inte blev värre iaf, älskar er! ♥

söndag

Har precis duschat, sjukt skönt! Har inte gjort ett skit idag, bara kollat på tv och suttit vid datan, men endå skönt med chilldagar ibland! ;)

Senare på kvällen kom martina över, vi satt och snackade och martina tog massa coola bilder! Sen satte vi på musik och dampade, haha ! Sen kände vi för att gå ut lite, så vi drog till vår gamla skola och linbana, haha nice! Alltid lika kul med martina! :D ♥

btw, så sjuukt gulligt gästinlägg martina gjorde! ÄLSKAR DIG SÖTNOS!! :D ♥

Gästblogg!

Nu är det såhär att sofia inte vet att jag gästbloggar eller att jag kan hennes lösen , men det gör inget är lite buusig!

Ville bara säga hur mycket jag äälskar dig sofia , min bästa vän! Helt underbar ska ni veta! Fortsätt läsa hennes blogg ! pöööööööss!

hemma!

Kommit hem från kista nu! Jättemysigt, filmen var faktiskt väldigt bra och väldigt rolig haha! Efter bion åt vi, åt nån khormesabzi, persisk mat! Sjukt gott, men ser så jävla äckligt ut :o

Nu är jag iallafall hemma, ska tvätta bort sminket och sätta på mig myskläder sen ska jag och mamma se en film! :)

godmorgon!

Har precis gått upp, väcktes typ vid 9 men har legat och halvsovit tills nu, såå härligt! :D Sitter och dunkar avicii och ska fixa lite att käka nu! Ska på bio med mamma och syster idag, pappa är bortrest osv. Vet inte vad filmen vi ska se heter, men de blir nice! Fast vi ska gå typ vid 4, hatar att gå på bio på dagen. Kvällen ska man gå på ffs! ;) Så när jag ätit måste jag fixa mig direkt..
hahaha asså gud, snyggingar!  skitgammal bild! :)



back bitches! ;)

Faan va skönt med lov nu! Kommer chilla nåt otroligt och sova ut som fan! Har inga speciella planer för lovet förutom bio och shopping typ! Så de blir nice, får se om jag orkar fortsätta blogga, haha de har blivit lite tråkigt... 


haha ååh så söt! :D

på väg hem

Tjaa, tydligen så slutade vi tidigare än jag trodde så är påväg hem nu! Ska äta, se o.c, träna ikväll och plugga no (prov imorn och har inte pluggat, typiskt mig.. )

teknik

Åh jag döör! Har teknik och slutar inte förrens om en timme, kommer sååå dö! Har skittråkigt och min älskade frida är inte i skolan så de blir ännu tråkigare! :( men nu blev kanita sur för jag sitter vid mobilen så puusss :)

My mum texted me "What does IDK, LY & TTYL mean?" I replied: "I dont know, love u, & talk to u later." Mum: "Ok, I'll ask your sisters."

HAHAHA !

hata rubriker

Ligger hemma i sängen och kollar på tv just nu, har ont i magen så stannade hemma! Och nu hakade filmen upp sig, så ska fixa de och göra en smoothie :) Sen ska jag städa rummet, haha har skrivit två gånger på bloggen att jag ska göra de men har aldrig orkat .. Men måste göra de nu, är kaos! 



...

Haha oops, sorry för den sämsta uppdateringen idag, har knappt vart hemma idag! Ser hur statistiken sjunkit som fan! Haha whatever.. 

De va fndag idag som sagt, typ massa olika aktivitetet åttorna kommit på! Direkt efter skolan drog jag, martina, martin och marcus hem till martina. Haha gud, martin hade lovat att dammsuga martinas rum och marcus putsade speglarna! Såg så sjukt kul ut! :D Sen drog vi hem till marcus och chillade där ett tag, och drog sen till öppet hus i skolan! Fick sitta och låtsasjobba matte i 1 och en halvtimme, och hade inte ätit sen imorse, inte lite jobbigt.. 

Efter öppethus drog jag hem och martina hem och åt lite fort, sen drog vi hem till marcus igen! Chillade och hade de kul, så de är nice! :)



fn

Står och kollar på innebandymatch, har fndag i skolan, skittråkigt! Men nu vann vårt lag, wohoo!

söndag

Sitter och chillar och kollar på tv just nu! Var ute och pw med älskade frida tidigare, vi gick och hälsade på hennes morbrors grav och snackade! Jättemysigt! Skulle igentligen följa med martina min älskling och träffa två snygga grabbar, men de blir nån annan dag! Så de blir skitnice! :D

Nu ska jag ta en dusch och städa mitt rum, gjorde aldrig det igår ;)





sötnos

Hittade inget på outlet, den affären som alltid har snygga kläder har typ gjort om de, så de fanns bara skitmycke jackor och väskor :/ Vi hamnade iaf hos min mormor och morfar som bor i närheten, vi skulle kolla på en liten kattunge som antagligen psprungit bort eller blivit övergiven, satt den bor utanför och ingen har hört av sig osv t polisen.. såå söt, en kopia av felix fast liten! :) Vill ta med den hem fast de vill inte mamma.. :(

godmorgon bitches

Vaknade för nån timme sen, men ligger kvar i sängen och chillar och lyssnar på musik! Men ska snart gå upp och fixa frukost och kolla på en film medans jag väntar på att alla ska komma hem från simons match, så vi kan dra t outlet! puss


har inte bloglovin



Bara så att alla vet, jag har INTE bloglovin! Hade det men tog bort de, och kommer inte skaffa de igen! Så nej jag kan tyvärr inte följa er på bloglovin, sorry! ;)

hemmaa

Såå skönt att vara hemma, är grymt trött och vill bara sova! Men kan ju berätta lite om kvällen..
Vi drog dit, satt och snackade med sofia ett tag och chillade och åt. Sen var det asmånga småbarn, just en var så sjukt söt! Så vi körde burken med dom, haha gud! Sprang där med mina klackskor och hade de awesome .. Sen kommer det några barn som var på besök hos grannarna, så vi chillade med dom och forsatte köra. Riktigt nice killar, mauritz, cornelius och julius! Haha grymt ;)

Men det var jättetrevligt där iaf! Nu ska jag tvätta bort sminket och fortsätta snacka med några, skriver imorn! puss

haha jag och martina för längesen! ;)

öland

Åh, så sjukt mysig bild på mig och sofia från öland i somras! ♥
drar nu, hem till henne btw! 

hemma

Hemma nu, skitskönt att ta av sig tjocka jackan och skorna och bara sätta sig ner. Är helt slut, haha ;) Hittade ett par jeans och en mysig tröja bara, finns bara så mycket sjukt fula kläder nu alltså!

Hoppas jag hittar lite mer på outlet imorn iaf, visar de jag köpt då, ifall de skulle vara intressant.. Nu ska jag iaf städa rummet och fräsha till mig lite och byta kläder, sen drar familjen till våra gamla grannar på middag, myysigt! :)


haha naw, skruttisar!! :D

på väg hem !

Sitter på bussen påväg hem. Vi stannade i väsby centrum en stund också! ;)

bk

Tar en paus från shoppingen och käkar bk! Går skitdåligt, hittar inge snyggt :(

idol och träna ;)

Har sjukt tråkigt nu, såå tänkte köra ett styrkepass! Och se idol samtidigt, chill! 

haha sorry för grymt tråkiga inlägg, men har inget intressant att skriva om, puss ;*



haha söt


luunch

Shoo! Har lunch nu men har redan ätit och vi börjar om 40 minuter så vi sitter och chillar i fönstret! Sitter och kollar på en kille som kickar fotboll, kul underhållning! ;) bara 3 lektioner sen helg! Kommer bli en chill helg.puuss

-

Sett båda filmerna nu, de va hyfsat bra! Är sjukt trött så ska sova snart, ska bara fixa mig och läsa lite bloggar först ;) åh, mysig sommarkväll med de bästa ♥

prao fixad

Prao: Check!

Woho, kommer bli så grymt! Vi ska praoa på sidandsally, en klädbutik! Tror de kommer bli helt awesome där alltså :D



fuck u

Haha oops, hände en sak i skolan idag! Martina och julia hade typ låst ut mig i skolan, sen står jag och väntar på att dom ska öppna, och direkt när dörren åker upp kör jag upp handen och pekar fuck u till den som öppnar, som då inte var julia..

HAHA dog fan när jag såg att det var kanita! Okej nu fattar ingen vem det är och varför det är kul, men aa dom som vet vem kanita är! Haha härligt! :D


räkmacka


glider på en räkmacka genom livet just nu, är hyper och skitglad! Fredag imorn också, wohoo!

filmtime



Vet inte vilken av filmerna jag ska se, men lutar mot den till vänster, den andra går så segt! Tror jag ser båda faktiskt! ;)

moviiee

Har precis färgat ögonbrynen, skitskönt så slipper jag fylla i dom! ;)

Annars händer inget speciellt, håller på att ringa lite och se hur det blir med praoen! Hoppas som fan att det funkar nu, skriver sen när jag vet! Nu tänkte jag ladda ner en film och käka kesooo! ♥



chill

Sitter hemma hos martina nu, vi kollar på gamla bilder. Haha sjuk no-lektion idag, var så jävla kul! Vi satt och garva ihjäl oss, haha bäst att inte säga vad ;) men vi hörs, puss

hela skolan skriver

Har rast just nu, det går faktiskt jättebra! Jag skriver om stress och hur man ska lugna sig osv, det var det enda bra ämnet. Texten rullar på och de är faktiskt inte så tråkigt! Men nu är rasten slut, måste fortsätta! ;)

morning bitches!

godmorgon! woho, lyckades gå upp i tid!
Har precis lockat hår, blev heelt fail! De ville inte locka sig, de blev bara små vågor typ, haha skitfult! Men får ha så i skolan idag och får se om de blir bättre imorn ;)

Nu på morgonen är det hela skolan skriver, grymt tråkigt. Man sitter i typ 2 timmar och ska skriva om ett ämne som man får välja mellan 4 stycken. Aja, nu måste jag fixa fram lite kläder att ha på mig! Måste köpa jeans i helgen! 



gatubarn i brasilien

Fan, kom på att jag måste skriva om gatubarnen hemma.. Blev inte så mycket jobb på senaste lektionen så får göra skiten nu. Woho, askul! :D eller inte

Men efter de ska jag nog sova, och försöka att inte försova mig imorn som alla andra dagar. Haha puss! 

sämst film

Haha gud, måste nog vart den sämsta filmen jag sett på länge. Skittråkig, rekommenderar den inte! ;) Så nu tänkte jag istället läsa lite bloggar och hänga lite på facebook!



cruel intentions

Movietime, Cruel Intentions! Fick tips av en blogg som skrev att den var bra, så får hoppas de. Är romantik/thriller/drama! ;)



Saker ni kanske inte visste om mig!

Jag älskar spontana och impulsiva människor, och att själv göra crazy saker lite spontant!
Jag är född 96
Jag har skitsvårt att komma ihåg saker
Jag har inget luktsinne, förlora det när jag sprang in i ett metallstaket när jag var 6 år
Jag vill vara 172 cm lång
Jag älskar att springa/träna
Jag är väldigt kräsen när det gäller mat!
Jag längtar så sjukt mycket tills jag blir 18 år
Jag vill flytta till Californien, eller spanien!
Jag har gått på cheerleading, slutade för bara nån vecka sen
När jag var liten hade jag jättelockigt hår, haha!


..

Nu: Träna!



lockat hår

Tänkte lägga upp min outfit men de såg ut som jag hade en svart byxdress för både linnet, byxorna och strumporna va svarta. Haha! ;) Men iaf, igårkväll hade jag lite tråkigt så testade locka mitt hår, cute! :) Ska nog locka håret imorn om de inte regnar. Man kanske inte ser så bra på bilden men whatever!



ny header

Kommer ha designen såhär tills jag tagit en bild att ha i headern ;)
haha gud, minnen!

ändrade planer

ändrade planer!
Ska duscha sen bädda ner mig och se en bra film, och sen kolla dh. Fryser så in i helvete just nu, regnigt skitväder ute också och mörkt = mördarsniglar som man inte ser! Så de blir inte att springa ;)

sjukt gammal bild..

svaar

Till anonym som undrade vem som var min bästis förut;

Hon heter andrea och vi har känt varann sen 3an, vi blev jättebra vänner direkt när hon började i min klass och sen var vi bästisar typ från 3an till 7/8an, lite till och från typ! För att vara ärlig så vet jag inte riktigt varför det tog slut, jag gjorde ett misstag och det bara blev så antar jag..


svar

Hemma från skolan nu, var samma saker som alla andra dagar i skolan haha. Men på so:n shufflade jag, julia och martina lite, haha så sjukt kul! Ska snart dra iväg på utvecklingssamtal, är alltid lika tråkigt, får höra samma saker varje gång om vad man ska förbättra osv. Direkt när jag kommer hem sen blir de sätta på springskorna och dra ut i spåret och lira lite!

S: Hej! Haha ja det har hänt men inget jag tar upp i bloggen, sorry.. Fattar inte riktigt andra frågan, men nej vi har inte varit bästisar för alltid. Vi träffades i sexårs och har vart vänner sen dess och vart bästisar till och från, och vi har ju såklart haft bråk och inte snackat med varann på väldigt länge. Men alltså är frågan vem min bästis var innan ? Svara gärna så jag får veta :) Tack så jättemycket! :D

bildlektion

Right now: bild! Bilden ser bättre ut irl ;)

masters.blogg.se

Martina Jansson - Min snygga bästis har en jättefin blogg, hon bloggar om hennes liv och lite allt möjligt. Hon är en rolig och underbar vän som uppdaterar väldigt ofta! :) Älskar dig så sjukt mycket martina ♥ Kolla in den!!

shuffle

Hemma hos martina nu, vi chillar bara!
Om ni kollar in lite senare så kommer en video när jag shufflar!





haha tyskan idag! ;)

dagens lunch..


@school



gör en uppsats om gatubarn med martina, skitkul ..
men nu måste vi fortsätta! :)

gossipgirl

just nu: gossip girl



true talent

Sitter och kollar lite halvt på true talent, brukar bara kolla när sofia och dimitri sjunger, annars är de sjukt tråkigt. Älska sofia, så sjukt bra röst! Hejat på henne från första programmet ;)






söndag

Ett tag efter jag kom hem så satte jag på musik och började städa rummet. Tog ett jävla tag och de va inte de roligaste, men skönt nu iaf med städat rum! :) Nu medans jag väntar på att familjen ska komma hem från simons match med donkenmat, så ska jag leta fram några bra filmer att se ikväll!

Inte kul med skola imorn, men har haft en sjukt bra helg iallafall. Men ska bli så kul att se marty igen, har inte träffat henne på hela helgen! :(


bilder från igår

De va grymt igår, såg två skitbra filmer och åt en så sjukt god kladdkaka! Sen gick vi även ut en stund och bara gick runt lite och tog massa bilder.. Haha ja, inte så mycket mer att säga än att det va skitkul och myys! :)



haha jag vet, skitsnygga bilder..
säg till brudar ifall jag måste ta bort nån bild! ;)

ut på powerwalk

SHoo man! Kom precis hem från julia, nu sitter vi i min säng och kollar på bilder och en video från igår.. Nu ska vi gå ut på en powerwalk, chill! Cya!!!

drar nu

Nu drar jag och möter frida, får se om jag bloggar hemma hos julia.. Annars så blir de imorn, Ha de nice!



så nice, har egen tv nu! :D

filmkväll

Wohoo, ikväll kommer bli grymt! Först ska jag, pappa och simon äta fondue, asgott! Efter de ska jag bara packa sovgrejer osv, sen drar jag och frida hem till julia! Vi ska baka kladdkaka, se filmer och bara ha de mys. Sen sover vi där, awesome! :D


hittade ingen bild på alla oss tre, men det är med snyggingarna på bilden jag ska vara med!

home

Hemma nu efter 3,2 km i spåret, så jävla skönt! Älskar kicken man får när man springer, så härligt. Springa är fan det bästa jag vet! ♥

Nu blir de en god smoothie, sen ta en fet jävla dusch! Återkommer efter det, ciao! ;)



go for a run!

brb, ska ut och springa! ;)

godmorgoon

moorning!

Har precis ätit frukost, ska ner och fixa mig lite snabbt. Sen drar vi iväg och ska hitta en tvbänk till mitt rum. Vi hörs sen, pusss



godnatt

Såg nyss den här filmen, ganska bra faktiskt! Haha men efter att jag sett alla serier som gossipgirl, one tree hill osv. så tycker jag filmer är sega och allmänt tråkiga. Men den va kul! :)

Nu ska jag sova, sjukt trött! godnatt

fest hos bagge



hahha sköön! :D

idolmys

Sitter och myser i soffan och kollar på idol. Mina favoriter är amanda persson, molly och andré, men alla är ju grymt bra! Bloggar mer ikväll, puss



sho


haha martina gillar min blogg! ;)

bitch i am fabulous


ny header

Hope u like it! ;)

Antagligen bara tillfällig, men endå!

prao

Jag och martina kom precis hem, åkte till rusta för att försöka fixa prao, sen åkte vi förbi centrum en stund och kollade på skor. Tyvärr så var det upptaget på rusta den veckan vi har prao. Men vi har fått två andra erbjudanden som vi ska fundera på, så det löser sig! ;)

Hittade ett par skitsnygga klackar inne på deichmann, vill sååå ha dom, men finns inte i min storlek och är kanske lite onödiga. Men grymt snygga iallafall! 

Nu har jag absolut inget att göra, ska göra en smoothie och sen chilla en stund. Får se vad som händer ikväll, ifall det blir nåt kul med vännerna eller bara mysig hemmakväll! :)

ååh sakna sommar redan.. ♥



fredag ♥

goodmorgon! :D

Som sagt ledigt idag, askönt med sovmorgon!! Har läst bloggar och snackat lite med bästis i telefon nu på morgonen. Står just nu i köket och gör lite äggröra..

Nattorientering

Hemma från orienteringen nu, gick super! Jag och julia ägde, fick vg tror jag så jag är nöjd! Klarade mig även fast min ljuslykta inte ens lyste vägen en halvmeter framför mig och min varningspipa gick sönder..

Såå skönt, bara för nattorienteringen nu så är vi lediga imorn, en fredag liksom?! Nice som fan! ;) Haha fast jag och martina måste åka runt och söka prao, men de blir nice. Nu blir de duschen sen gossip girl, puusss!


Då kör vi igen!

Shoo, tänkte börja blogga igen!
De va sjukt längesen så de kommer gå lite segt men whatever. Tror inte riktigt att jag kommer hinna eller orka blogga typ varje dag, de blir chill så får jag se! ;)

Men ikväll blir det nattorientering, taggad som fan, awsome! Är hemma runt 9-10 ungefär, bloggar då antagligen! puss



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0