Awesome klassresa!! ♥

Hey babes! Kom hem runt 5 idag från barnens ö, sen de har jag gått powerwalk med mamma och simon i en timme, ätit, duschat och bara chillat som fan. Är helt galet slut från klassresan, som btw var sjukt underbar med perfekt väder! Har gjort en jävla massa grejer alltså. Kört "the dark side", en labyrint där de är kolsvart och man måste krypa och känna vart man ska osv för att hitta ut, paddlat kanot, byggt flotte, gått höghöjdsbana på 11 meter (slänga sig ut i luften, bäästa känslan!), cyklat ca. 2 mil för att komma till ica när de på barnens ö sa att det var 4 km, haha. Vi har oxå haft "disco" som de va ett jävla drag på... Grillmys på kvällarna, nattbadat, solat, ätit typ hela tiden, åkt fel med bussen och gått långt med tunga väskor, kört kubb, blivit väckta av kastrull lock oooosv. 

Det som är sjukt synd är att våran klass är galet grupperad, men de är så de är och jag kommer endå sakna vår störda klass efter 4 år tsm. Tycker endå att den här klassresan fick oss att vara lite mer som en grupp, iaf i vissa tillfällen. Och även fast en grej hände och klassen är som den är så har jag/vi haft de så jävla grymt, kommer sakna barnens ö, var helvetes mysigt!! Mottot alla körde på hela resan var YOLO, haha hela tiden alltså, grymt som fan!

Nu tänkte jag ta och sova iaf, varit sjukt trött och helt död hela dagen. Blir jävligt tomt att sova ensam nu bara efter att ha haft sovsällskap varje dag en hel vecka.. Och komma tbx till skolan, fyfan. Skönt med sovmorgon iaf! Godnatt ♥

Barnens ö granbo 2012, bästa! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0